Šolsko leto 2023-2024

Spoštovani/e učitelji/ce, dragi učenci in spoštovani starši,

Dovolite mi, da vas toplo pozdravim ob začetku novega šolskega leta 2023-2024. Z velikim navdušenjem smo pričakovali ta trenutek, ko se spet zberemo skupaj, polni novih priložnosti in izzivov, ki jih nam prinaša šolsko leto. Vem, da smo se vsi skupaj soočili z različnimi izzivi v preteklem obdobju, a prav to nas je naredilo močnejše in bolj povezane. Skupaj smo dokazali, da smo sposobni premagati vse ovire, če se združimo in si stojimo ob strani. Leto, ki je pred nami, nam prinaša številne priložnosti za učenje, rast in razvoj. Zavezani smo k temu, da vam zagotovimo spodbudno učno okolje, kjer se boste počutili varni in podprti v vaših prizadevanjih.

Dragi učenci, vsak dan je nova priložnost, da raziskujete, se učite in rastete kot posamezniki. Bodite radovedni, postavljajte vprašanja in si prizadevajte doseči svoje cilje. Ne pozabite, da ste vi tisti, ki oblikujete svojo prihodnost.

Spoštovani učitelji, vaša predanost in strast do poučevanja je ključ do uspeha naših učencev. Vaš vpliv na njihovo življenje je neprecenljiv, saj oblikujete bodoče generacije in gradite temelje za njihovo uspešno prihodnost.

Spoštovani starši, vaša podpora je nepogrešljiva. Vaša vključenost v izobraževanje vaših otrok je ključnega pomena za njihov uspeh. Skupaj z vami gradimo mostove za znanje in razumevanje. Verjamem, da bomo skupaj ustvarili izjemno in nepozabno šolsko leto. Naj bo to leto polno smeha, učenja, odkrivanja in dosežkov.

Hvala vam, da ste del naše šolske skupnosti. Skupaj zmoremo več!

Želim vam vsem uspešno in obogateno šolsko leto 2023-2024!

Lepo vas pozdravljam,

Boris Sekol, ravnatelj

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja