Teden otroka

Vsako leto je prvi teden v mesecu oktobru namenjen našim najmlajšim, otrokom. Prav je, da si vzamemo kdaj čas in namesto pouka poslušamo in pogledamo, kaj imajo oni povedati ali pokazati. In prav je, da njihov teden tudi primerno obeležimo.

Tema letošnjega tedna  otroka je “PROSTI ČAS” oz. kvalitetno preživljanje le-tega. Vse prevečkrat nam namreč zmanjka časa, da bi z otroki kaj počeli in veliko prevečkrat preživljajo svoj prosti čas ob računalnikih in telefonih.

Tudi na šoli smo se odločili, da se bomo ta teden več igrali in ustvarjali.

Že danes smo s kulturnim programom slavnostno sprejeli v skupnost učencev naše prvošolčke. Le-ti so dobili svojega varuha, podpisali pa so tudi obljubo, da se bodo pridno učili.

V nadaljevanju smo imeli ustvarjalne delavnice, z izdelki, ki so nastali, pa si je naša šola nadela jesensko podobo.

V sredo nas čaka kulturni dan, v petek pa bomo zaključili teden z igranjem družabnih iger – učenci lahko svoje najljubše prinesejo tudi od doma.

Vsak dan v tem tednu bomo pričeli z glasbo v šolski avli, pri malici pa… nas bo zagotovo pričakalo kakšno presenečenje.

Drage učenke in učenci, čestitke ob vašem tednu. Naj bo prosti čas res čas, ki vam prinese sprostitev ter da moči za vsakdanje šolsko delo. Vzemite si čas zase in za to, kar imate radi in pri čemer se dobro počutite.

Učitelji in vodstvo šole

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja