POVABIMO SONCE V ŠOLO – TEDEN OTROKA

Tudi mi bomo povabili sonce v šolo in popestrili teden otroka s številnimi dejavnostmi.

Začenjamo že v ponedeljek ob 8.00 s skupnim srečanjem učencev in učiteljev v avli šole. Slavnostno bomo v našo skupnost sprejeli naše prvošolke (KLIK), ki bodo dobile tudi svojega varuha iz devetega razreda.

V torek bo sedmošolka Maša Motaln predstavila svojo knjigo Čarobna bitja.. S temi čudovitimi bitji se bodo tretjo in četrto šolsko uro družili otroci vrtca in učenci prve triade.

V četrtek čaka učence presenečenje… ki to več ni, saj nam je zaradi vsega navdušenja ob uspehu naših košarkašev iz zbornice pobegnila novica, da gremo v kino. V Slovenski Bistrici si bomo ogledali film Košarkar naj bo, po povratku pa bo sledila delavnica Sveta ne ustvarjaš sam. Nikoli sam. Vedno skupaj!

V petek pa… držimo pesti, da bo vreme z nami prijazno. Načrtujemo namreč športni dansrečanje in športne igre z učenci OŠ Tinje.

Pa tudi sicer bo ta teden nekoliko drugačen… z glasbo zjutraj in med odmori…

Kdo ve, morda pa čarobna bitja prinesejo še kakšno presenečenje.

Vsi zaposleni vam, učenke in učenci, čestitamo ob vašem tednu in želimo, da  zjutraj v šolo seboj prinašate obilo sonca in ga prav toliko ponesete tudi popoldan domov… ne le ta teden, ampak celo šolsko leto.

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja